Workshop ‘Organiseren vanuit vertrouwen’

Vertrouwen is het kostbaarste goed van een organisatie. Als dat in overvloed aanwezig is voelen mensen zich goed en krijgt de samenwerking vleugels. Als het ontbreekt is het alsof je een kar door mul zand aan het trekken bent.

Hoe je vertrouwen in een organisatie opbouwt is het onderwerp van deze workshop. Uitgangspunt is dat de mens van origine een uiterst coöperatief wezen is. Dit aangeboren talent kunnen we weer tot bloei laten komen.

Naast het geven van inzicht willen we de deelnemers ook laten ervaren en gaan we hierover in gesprek met elkaar. Zo word je geïnspireerd om in je eigen organisatie of samenwerkingsproject een fundament te leggen waarop je de samenwerking verder kunt bouwen.

De workshop wordt op donatiebasis gegeven door Caroline Siepman en René Röell van Permacultuur Centrum Nederland en is geschikt voor iedereen die te maken heeft met samenwerking, met name wooninitiatieven en permacultuurprojecten.

Datum en locatie

Omslag organiseert op zaterdag 28 maart 2020 van 14.00 tot 17.00 uur een Aanloopdag rond deze workshop. Je kunt meedoen op basis van een vrije gift.

Vanaf 12:00 is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij een biologisch-vegetarische lunch. Na afloop is er desgewenst een gezamenlijke warme maaltijd. Voor meer informatie: omslag.nl/aanloop

Omslag
Hoogstraat 301a, Eindhoven

Vooraf aanmelden verplicht.